Schellart Advocaten Utrecht
Gespecialiseerd in arbeidsrecht

Vaste prijs controle vaststellingsovereenkomst

Het sluiten van een vaststellingsovereenkomst is vaak een makkelijke en snelle manier om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. Een beëindiging met wederzijds goedvinden van het dienstverband is echter niet zonder risico. Het is belangrijk dat u na het sluiten van de vaststellingsovereenkomst nog wel recht hebt op een WW-uitkering en dat de gemaakte afspraken goed op papier worden gezet.

De arbeidsrechtspecialisten van Schellart Advocaten kunnen controleren of uw rechten goed gewaarborgd zijn. Wij bieden aan om de vaststellingsovereenkomst al voor € 250,- (incl. btw) voor u te controleren. Wij beoordelen dan of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de wettelijke vereisten. Ook krijgt u van ons advies over de onderhandelingsmogelijkheden. Wilt u daarna dat wij de onderhandelingen van u overnemen dan kan dat natuurlijk ook. We maken dan een passende prijsafspraak, waarbij we de kosten uiteraard zoveel mogelijk op uw werkgever zullen verhalen.

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening, stuur dan uw vaststellingsovereenkomst naar advocaten@schellart.nl. Wilt u meer informatie over de vaststellingsovereenkomst, klik dan hier of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

Share this story:

Recente projecten

MEER WETEN OVER ARBEIDSRECHT? Neem nu contact op voor advies op maat. Maak een afspraak