Het hebben van werk is voor iedereen een basisbehoefte, als werknemer en ook als werkgever.

Het arbeidsrecht regelt deze arbeidsrelatie. Het is een persoonlijke relatie en dat maakt het erg dynamisch. Angela Chinnoe is als advocaat en partner bij Schellart Advocaten gespecialiseerd in deze dynamiek. Dit toont zich in haar jarenlange ervaring als arbeidsrechtadvocaat ten dienste van zowel de individuele werknemer, vakbonden als werkgever. Van stakingsrecht tot pensioenvoorziening, Angela kent haar weg met gevoel voor zowel de juridische nuance als de menselijke maat.

Angela startte haar carrière in de advocatuur in 2005 bij Schellart Advocaten – ook toen al het gespecialiseerd arbeidsrecht kantoor te Utrecht – en werkt hier inmiddels nog steeds met veel plezier. Al tijdens haar studie aan de Universiteit van Amsterdam had arbeidsrecht haar interesse.

Haar benadering van de positie van de werknemer bekijkt zij standaard vanuit verschillende perspectieven wat maatwerk garandeert. Zodra er vragen of problemen ontstaan binnen de arbeidsrelatie kan dat een grote impact hebben op persoon en bedrijf. Angela zorg ervoor dat uw vragen duidelijk en snel beantwoord worden. Bij problemen staat zij klaar om de last over te nemen en u te begeleiden naar een snelle oplossing. Daarbij kenmerkt haar stijl zich door duidelijkheid, betrokkenheid en doelgerichtheid. Ze luistert en heeft oog voor de emotionele kant van het probleem. Angela legt uit wat de mogelijkheden zijn, maar geeft ook aan wanneer iets geen kans van slagen heeft. Ze zal er alles aan doen om de oplossing waarvoor gekozen wordt, te bereiken.

Een aantal voorbeelden van wat Angela bereikt heeft, vind je hier.

Bij interesse in een vrijblijvend oriënterend gesprek. Neem vooral contact met Angela op via 030-2877582 of stuur haar een bericht (a.chinnoe@schellart.nl)