SCHELLART ADVOCATEN UTRECHT

Gespecialiseerd in arbeidsrecht

Over ons

Schellart Advocaten wordt gevormd door drie gedreven arbeidsrechtspecialisten: Hülya Aydemir, Angela Chinnoe en Renske Uhlenbusch. Vasthoudend, betrouwbaar en betrokken zijn slechts enkele kernwoorden die de advocaten typeren. Zodra u voor ons kantoor kiest, gaan onze advocaten er ook echt voor en kunt u op ons vertrouwen.

De advocaten van Schellart Advocaten hebben allen met succes de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan het Grotius Instituut afgerond en kunnen zich met recht arbeidsrechtspecialisten noemen. Een voorbeeld van een zaak waar Schellart Advocaten een substantiële bijdrage heeft geleverd betreft het stellen van prejudiciële vragen aan de Hoge Raad over de vraag of het niet betalen van een transitievergoeding bij ontslag vanwege het bereiken van de AOW-leeftijd in strijd is met Europese Regelgeving. Ook heeft Schellart Advocaten aan de orde gesteld of in de kwestie Tuunte sprake was van een verboden pre-pack of niet.

Goede dienstverlening staat bij Schellart Advocaten hoog in het vaandel voor al haar klanten, of het nu een vakbond, een ondernemingsraad, een werknemer of een werkgever betreft.

Schellart Advocaten is zich ervan bewust dat het bieden van rechtshulp verder gaat dan alleen juridische ondersteuning. Haar klanten staan bij haar centraal en de advocaten nemen daarom ook de tijd om naar u te luisteren. De beste oplossing voor u is waar de dienstverlening van Schellart Advocaten om draait. De advocaten van Schellart Advocaten zijn helder over wat u van hen kunt verwachten en brengen dit over op duidelijke en begrijpelijke manier.

De aanpak van problemen is altijd praktisch en gericht op de beste oplossing voor u.

MEER WETEN OVER ARBEIDSRECHT? Neem nu contact op voor advies op maat. Maak een afspraak