Renske Uhlenbusch is gespecialiseerd in arbeidsrecht, cao-recht, medezeggenschapsrecht en ambtenarenrecht. Renske is gedreven, doortastend, analytisch, oplossingsgericht en vasthoudend.

Na haar studie Rechtsgeleerdheid is Renske in 2010 in dienst getreden bij Schellart Advocaten, waarna  zij in 2014 als partner is toegetreden tot de maatschap. Zij heeft met goed gevolg de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan het Grotius Instituut afgerond.

Het werk van Renske kenmerkt zich door haar to the point attitude om (snel) te komen tot de oplossing die recht doet aan uw zaak. Indien mogelijk stuurt zij aan op een minnelijke oplossing van het geschil, maar uiteraard staat zij u ook bij in een gerechtelijke procedure.

Renske is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland, de Vereniging voor Arbeidsrecht en de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland.

Wat cliënten van Renske over haar zeggen:

Mede dankzij jouw hulp heb ik deze lastige periode goed kunnen afsluiten. Ik heb ook veel van je geleerd!”

Echt wel erg fijn om in zo’n situatie goed en zeer kundig ondersteund te worden; het is allemaal toch al spannend genoeg.”

Het is voor mij een geruststellende gedachte geweest dat ik bij u terecht kon voor raad en advies. Dit heeft mij sterker doen staan in de laatste gesprekken met mijn werkgever, zodat ik beter mijn zegje kon doen.”

Hebt u een juridisch probleem of wilt u advies over een arbeidsrechtelijke kwestie, neem dan vrijblijvend contact op met Renske via telefoonnummer 030 2877576, of mail naar r.uhlenbusch@schellart.nl