Hülya Aydemir heeft een grote expertise in het arbeidsrecht. Zij is in 1999 begonnen bij het CNV en werkt vanaf 2002 bij Schellart Advocaten.

Met ingang van 2014 is zij partner bij Schellart Advocaten. Hülya staat haar cliënten bij in onder andere het individuele arbeidsrecht, cao-recht, medezeggenschapsrecht, sociale zekerheid, ambtenarenrecht en collectieve acties. Ook treedt Hülya op als lid van de plaatsingsadviescommissies en bezwaaradviescommissies.

Hülya is een betrokken advocaat met veel ervaring en daadkracht. Hiernaast is zij creatief in het vinden van oplossingen. Haar werkzaamheden als advocaat geven Hülya veel voldoening.

Hülya heeft de specialisatieopleiding Arbeidsrecht van Grotius met goed gevolg afgerond. Hülya is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrechtadvocaten Midden-Nederland (VAAMN), en de Vereniging voor arbeidsrecht (VvA).

Cliënten vinden het volgende over Hülya:

“Uw wijze, betrokken, deskundige, vriendelijke, kordate, menselijke, rustige, vriendelijke, heldere manier van werken heeft tot een groot succes geleid. Ik had mij geen betere, fijnere advocaat kunnen wensen! Wat mij met name zo goed heeft gedaan, is dat u mij vertrouwde, naar me luisterde en zei dat het nooit had mogen gebeuren.”

“Ik heb ervaren dat Hülya Aydemir de strategie in een ingewikkeld dossier goed vast weet te stellen, hoofd- en bijzaken weet te onderscheiden en de operationele handelingen op de gekozen strategie weet af te stemmen. Daarnaast is Hülya een warm persoon die op zijn tijd emoties weet te sturen en goed terugkoppelt op de klant.”

Heeft u een arbeidsrechtelijke vraag of heeft u advies nodig, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hülya op telefoonnummer 030-2877570 of per e-mail h.aydemir@schellart.nl