Juridische bijstand aan de werkgever

Het arbeidsrecht is voortdurend in beweging en er worden veel wijzigingen doorgevoerd die relevant zijn voor uw bedrijf. Als werkgever bent u waarschijnlijk liever bezig met de bedrijfsvoering, dan met de arbeidsrechtelijke juridische aspecten daarvan. Het is uiteraard wel van belang dat uw bedrijfsvoering strookt met het arbeidsrecht. Schellart Advocaten kan u hierin bijstaan.

Veelzijdige dienstverlening

Wij voorzien u zowel van ad hoc advies over bijvoorbeeld een specifieke individuele personeelskwestie. Is uw werknemer ziek en weigert hij of zij mee te werken aan de re-integratie? Of heeft uw werknemer iets dusdanig ernstigs gedaan dat u overweegt om een ontslag op staande voet te geven, maar twijfelt u of dat wel mag? Wij kunnen u hiermee helpen. Ook kunnen wij u begeleiden bij bijvoorbeeld het opstellen van contracten.

Schellart Advocaten kan u bijstaan bij en adviseren over de volgende onderwerpen:

Het opstellen van de arbeidsovereenkomst;

  • Controle van arbeidsvoorwaarden;
  • Een cao check;
  • Het opstellen van een concurrentie- en/of een relatiebeding;
  • Een arbeidsgeschil;
  • Een ontbinding van de arbeidsovereenkomst door de kantonrechter;
  • Een beĆ«indiging vanwege bedrijfseconomische omstandigheden;
  • De beĆ«indiging met wederzijds goedvinden (vaststellingsovereenkomst);
  • Een ontslag op staande voet;
  • Arbeidsrechtelijke aspecten rond ziekte en re-integratie;
  • Mediation.

Klik hier voor meer informatie over onze specialismes.

Cursussen

Beter voorkomen dan genezen, geldt natuurlijk ook in het arbeidsrecht. Het is daarom van belang dat u of de medewerkers van de afdeling personeelszaken goed op de hoogte zijn van alle juridisch relevante ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht. Schellart Advocaten maakt cursussen op maat, afhankelijk van de behoefte van de organisatie. Bijvoorbeeld een algemene cursus arbeidsrecht voor de afdeling HRM, behoort tot de mogelijkheden, maar ook een workshop naar aanleiding van een specifiek dossier dat speelt binnen uw organisatie is mogelijk. Wij bieden tevens een aantal standaard cursussen aan. Klik hier voor meer informatie.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 2877575, of u kunt een e-mail sturen naar advocaten@schellart.nl.
Neem direct contact op

Recente projecten

MEER WETEN OVER ARBEIDSRECHT? Neem nu contact op voor advies op maat. Maak een afspraak